Winkels
Facebook button
Instagram Button
Tutti e due logo

KOPPELVERKOOP 
-30% -40% -50%
op onze zomercollectie

Beide winkels zijn goed bereikbaar per trein en beschikken over voldoende parkeermogelijkheden in de buurt.

TUTTI E DUE VOOR JOU

RUIME KEUZE AAN ZWANGERSCHAPSKLEDIJ


In onze winkels te Leuven en Heist-op-den-Berg bieden wij je de ruimste en vooral mooiste keuze aan zwangerschapskleding aan. Ons aanbod bestaat uit een assortiment van modieuze zwangerschapscollecties die perfect aansluiten bij het hedendaagse, trendy modebeeld. Door ons groot aanbod kan je tijdens je zwangerschap even modieus en stijlvol gekleed gaan en kan je dus jouw vertrouwde stijl behouden. Ook voor zwangerschapslingerie en borstvoedingskleding kan je bij ons terecht. Wij houden rekening met elk budget zodat alles betaalbaar blijft.


SERVICE STAAT CENTRAAL


Als specialist in zwangerschapsmode willen we ons niet alleen onderscheiden door de beste zwangerschapscollecties van de beste merken aan te bieden. Wij hechten ook belang aan 'service'. Omdat het niet voor elke vrouw even eenvoudig is om de juiste zwangerschapsoutfit te vinden, zet het Tutti e due-team zich altijd voor de volle 100% in om onze klanten hierbij te helpen en een aangename shopervaring te creëren. 


VOOR IEDER BUDGET


Omdat wij het belangrijk vinden dat iedere klant bij ons iets naar haar zin vindt, zorgen wij ervoor dat er zowel iets exclusievere als goedkopere collecties aangeboden worden in onze winkels. Zo zitten er in onze collecties bijvoorbeeld zwangerschapskleedjes van zowel 25 als 250 euro. Je kan bij ons dus perfect terecht voor betaalbare kleding die je eventueel kan combineren met een exclusiever stuk.


PAST OOK PERFECT ZONDER BUIKJE


Na de zwangerschap kan je gerust onze kleding verder dragen, waardoor uw aankopen niet verloren gaan. Ook meer en meer niet-zwangere vrouwen vinden de weg naar Tutti e due.Openingsuren:

Leuven: Ma-Za: 10u00 - 18u00  / Zo Gesloten

Heist-op-den-Berg: Di-Za: 10u00 - 18u00 /Ma & Zo Gesloten


Elke 1ste zondag van de maand is onze winkel in Leuven open van 14u00 tot 18u00


Bondgenotenlaan 129 - 3000 Leuven - 016/20.87.07

Bergstraat 41 - 2220 Heist o/d Berg - 015/63.54.50


Sobello bvba - BTW: BE0861 768 289 - info@tuttiedue.be